Menu
Your Cart

ULEI MOTO

Producător: Bel-Ray Model: BEL-RAY.H1-R-2T.1L
Ulei pentru amestec Bel-Ray H1-R 100% Synthetic Ester 2T 1L- calitate: sintetic- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei full sintetic recomandat pentru motoarele in 2 timpi cu sistem power-valve. Esteri avansati asigura aderenta uleiului la suprafetele metalice si previne uzura componentelor in m..
110 lei
Producător: Bel-Ray Model: BEL-RAY.MINERAL-2T.1L
Ulei pentru amestec Bel-Ray Mineral 2T 1L- calitate: mineral- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei mineral, recomandat pentru motoare in 2 timpi de capacitate mica. Formula acestuia permite o ardere curata, cu reducerea depunerilor de calamina, uzura si fum redus. Se poate folosi cu sistem de p..
41 lei
Producător: Bel-Ray Model: BEL-RAY.SI-7-2T.1L
Ulei pentru amestec Bel-Ray SI-7 Synthetic Ester 2T 1L- calitate: sintetic- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei full sintetic, conceput special pentru sistemele cu pompa ulei sau injectie. Se poate folosi si ca amestec direct in benzina. Asigura lubrifiere si protectie optima pentru motoarele ..
73 lei
Producător: Bel-Ray Model: BEL-RAY.SL-2-2T.1L
Ulei pentru amestec Bel-Ray SL-2 Semi-Synthetic 2T 1L- calitate: semi-sintetic- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei semi-sintetic, asigura o performata maxima a motoarelor in 2 timpi. Reduce cantitatea de fum si previne formarea depunerilor de calamina pentru a asigura buna functionare a motoa..
49 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.CROSS-POWER-2T.1L
Ulei pentru ameste Motorex Cross Power 2T 1L- calitate: sintetic- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei 100% sintetic,de inalta performata pentru motoare in 2 timpi de offroad. Cand s-a dezvoltat acest ulei, in colaborare cu echipe de curse offroad, o atentie speciala s-a acordat regimului de mers sp..
95 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.CROSS-POWER-2T.4L
Ulei pentru ameste Motorex Cross Power 2T 4L- calitate: sintetic- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei 100% sintetic,de inalta performata pentru motoare in 2 timpi de offroad. Cand s-a dezvoltat acest ulei, in colaborare cu echipe de curse offroad, o atentie speciala s-a acordat regimului de mers sp..
355 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.FORMULA-2T.1L
Ulei amestec Motorex Formula 2T 1L- calitate: semi-sintetic- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei semi-sintetic, cu formula anti-fum si anti depuneri, special conceput pentru motoare in 2 timpi din toate categoriile de motociclete, scutere si ATV. Se poate folosi in amestec direct sau cu pompa de ul..
62 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.POWER-SYNT-2T.1L
Ulei amestec Motorex Power Synt 2T 1L.- calitate: sintetic- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei 100% sintetic, ofera performate optime si protectie maxima cat si o ardere curata, cu putin fum. Se poate folosi cu sistem de pompa ulei sau cu amestec direct in rezervor (premix sau direct injection).- ..
85 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.SCOOTER-2T.1L
Ulei amestec 2 timpi Motorex Scooter 2T 1L.- calitate: semi-sintetic- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei semi-sintetic pentru scutere - la dezvoltarea acestui ulei s-a tinut cont de utilizarea uzuala a scuterului in oras - porniri frecvente "la rece" si temperaturi mari de operare. Compatibil cu s..
62 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.SCOOTER-2T.4L
Ulei amestec 2 timpi Motorex Scooter 2T 4L.- calitate: semi-sintetic- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei semi-sintetic pentru scutere - la dezvoltarea acestui ulei s-a tinut cont de utilizarea uzuala a scuterului in oras - porniri frecvente "la rece" si temperaturi mari de operare. Compatibil cu s..
220 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.SCOOTER-FORZA-2T.1L
Ulei pentru amestec Motorex Scooter Forza 2T 1L.- calitate: sintetic- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei 100% sintetic pentru scutere - la dezvoltarea acestui ulei s-a tinut cont de utilizarea uzuala a scuterului in oras - porniri frecvente "la rece" si temperaturi mari de operare. Compatibil cu s..
88 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.TWO-STROKE-2T.1L
Ulei amestec 2 timpi Motorex Two Stroke 2T 1L.- calitate: semi-sintetic- tip motor: 2 timpi- compatibil: ulei semi-sintetic, pentu motociclete cu motoare mici in 2 timpi. Se poate folosi cu pompa de ulei sau direct amestec cu benzina.- standard API: TC- standarde JASO: FC..
58 lei
Afişare 1 - 12 din 60 (5 pagini)
Functionalitate site
Acest website folosește cookies pentru a vă putea oferi o experiență plăcută navigării și comenzilor online. Mai multe informatii sunt disponibile aici.