Menu
Your Cart

ULEI FURCA / AMORTIZOR

Producător: Castrol Model: CASTROL.FORK-10W.500ML
Ulei sintetic pentru furca (suspensia) fata Castrol Fork Oil Synthetic 10W 500ml.Componentele sintetice si indexul de vascozitate asigura caracteristici de amortizare optime la toate temperaturile de operare si o eliminare a aerului in toate conditiile de utilizare - chiar si in regim de cursa. Aces..
22 lei
Producător: Castrol Model: CASTROL.FORK-15W.500ML
Ulei sintetic pentru furca (suspensia) fata Castrol Fork Oil Synthetic 15W 500ml.Componentele sintetice si indexul de vascozitate asigura caracteristici de amortizare optime la toate temperaturile de operare si o eliminare a aerului in toate conditiile de utilizare - chiar si in regim de cursa. Aces..
21 lei
Producător: Castrol Model: CASTROL.FORK-5W.500ML
Ulei sintetic pentru furca (suspensia) fata Castrol Fork Oil Synthetic 5W 500ml.Componentele sintetice si indexul de vascozitate asigura caracteristici de amortizare optime la toate temperaturile de operare si o eliminare a aerului in toate conditiile de utilizare - chiar si in regim de cursa. Acest..
25 lei
Producător: Elf Model: ELFL.MOTO-FORK-OIL-10W.500ML
Ulei mineral pentru furca (suspensia) fata Elf Moto Fork Oil 10W 500ml.In structura de baza minerala a uleiului de furca Elf Moto Fork Oil 10W sunt adaugati aditivi speciali ce imbunatatesc caracteristicile si performatele acestuia - protectie impotriva uzurii, amortizare optima pe toata durata anul..
21 lei
Producător: Elf Model: ELFL.MOTO-FORK-OIL-15W.500ML
Ulei mineral pentru furca (suspensia) fata Elf Moto Fork Oil 15W 500ml.In structura de baza minerala a uleiului de furca Elf Moto Fork Oil 15W sunt adaugati aditivi speciali ce imbunatatesc caracteristicile si performatele acestuia - protectie impotriva uzurii, amortizare optima pe toata durata anul..
21 lei
Producător: Elf Model: ELFL.MOTO-FORK-OIL-20W.500ML
Ulei mineral pentru furca (suspensia) fata Elf Moto Fork Oil 20W 500ml.In structura de baza minerala a uleiului de furca Elf Moto Fork Oil 20W sunt adaugati aditivi speciali ce imbunatatesc caracteristicile si performatele acestuia - protectie impotriva uzurii, amortizare optima pe toata durata anul..
21 lei
Producător: Elf Model: ELFL.MOTO-FORK-OIL-SYN-10W.500ML
Ulei sintetic pentru furca (suspensia) fata Elf Moto Fork Oil 10W 500ml.In structura de baza sintetica a uleiului de furca Elf Moto Fork Oil Syn 10W sunt adaugati aditivi speciali ce imbunatatesc caracteristicile si performatele acestuia, asigura protectie impotriva uzurii, amortizare optima pe toat..
27 lei
Producător: Elf Model: ELFL.MOTO-FORK-OIL-SYN-5W.500ML
Ulei sintetic pentru furca (suspensia) fata Elf Moto Fork Oil 5W 500ml.In structura de baza sintetica a uleiului de furca Elf Moto Fork Oil Syn 5W sunt adaugati aditivi speciali ce imbunatatesc caracteristicile si performatele acestuia, asigura protectie impotriva uzurii, amortizare optima pe toata ..
27 lei
Producător: Liqui Moly Model: LIQUI-MOLY.FORK-OIL-10W.500ML
Ulei pentru furci si telescoape full sintetic Liqui Moly Fork Oil 10W Medium 500ml. Reduce pierderile din forfecare si asigura o manevrabilitate performanta chiar si in folosirea indelungata. Previne formarea de spuma si intarirea simeringurilor de ulei. Prezentare: 500mlVascozitate: 10W (..
39 lei
Producător: Liqui Moly Model: LIQUI-MOLY.FORK-OIL-15W.500ML
Ulei pentru furci si telescoape full sintetic Liqui Moly Fork Oil 15W Heavy 500ml. Reduce pierderile din forfecare si asigura o manevrabilitate performanta chiar si in folosirea indelungata. Previne formarea de spuma si intarirea simeringurilor de ulei. Prezentare: 500mlVascozitate: 15W (H..
39 lei
Producător: Liqui Moly Model: LIQUI-MOLY.FORK-OIL-5W.500ML
Ulei pentru furci si telescoape full sintetic Liqui Moly Fork Oil 5W Light 500ml. Reduce pierderile din forfecare si asigura o manevrabilitate performanta chiar si in folosirea indelungata. Previne formarea de spuma si intarirea simeringurilor de ulei. Prezentare: 500mlVascozitate: 5W (Lig..
39 lei
Producător: Liqui Moly Model: LIQUI-MOLY.FORK-OIL-7.5W.500ML
Ulei pentru furci si telescoape full sintetic Liqui Moly Fork Oil 5W Medium / Light 500ml. Reduce pierderile din forfecare si asigura o manevrabilitate performanta chiar si in folosirea indelungata. Previne formarea de spuma si intarirea simeringurilor de ulei. Prezentare: 500mlVascozitate..
39 lei
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)
Functionalitate site
Acest website folosește cookies pentru a vă putea oferi o experiență plăcută navigării și comenzilor online. Mai multe informatii sunt disponibile aici.