Menu
Your Cart

SPRAY-URI MOTO

Producător: Motorex Model: MOTOREX.MINI.CHAIN.OFFROAD.56ML
Minispray reincarcabil Motorex Chain Lube Offroad 56ML - 100% sintetic pentru ungere lant in aplicatii de Cross, Enduro si Offroad. Testat pe O-Ring si X-Ring - reduce uzura kitului de lant. Rezistent la apa si foarte aderent protejeaza si imbunatateste randamentul transmisiei. Pentru rezultate exce..
35 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.MINI.CHAIN.RACING.56ML
Minispray reincarcabil Motorex Chain Lube Racing (PTFE / teflon) 56ML - 100% sintetic pentru ungere lant motociclete de strada si de curse. Testat pe O-Ring, X-Ring si Z-Ring, reduce uzura si protejeaza sistemul de transmisie. Datorita continutului de teflon (PTFE) adera extrem de bine si mareste du..
38 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.MINI.CHAIN.ROAD.56ML
Minispray reincarcabil Motorex Chain Lube Road (white) 56ML. Testat pe O-Ring, X-Ring si Z-Ring, reduce uzura si protejeaza sistemul de transmisie - conceput special pentru aplicatii de strada, mareste durata de viata a kitului de lant. Pentru rezultate excelente curatati lantul inainte de folosire ..
35 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.BIO-DIRT-REMOVER.800ML
Pudra curatare filtru aer Motorex Racing Bio Dirt Remover 800g - pudra biodegradabila pentru curatare filtre aer din burete, ingredientele active din compozitie dizolva si curata filtrul de praf si mizerie. Prezentare: 800GR..
85 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.AIR-FILTER-CLEANER.1L
Solutie pentru curatare filtru aer din burete Motorex Air Filter Cleaner 1L. Fara solventi, biodegradabil si ignifug, gata de folosire (ready to use). Dupa curatare, limpeziti cu apa si uscati. Se recomanda impregnarea filtrului curat cu Motorex Air Filter Oil 206.Prezentare: 1L..
60 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.AIR-FILTER-CLEANER.4L
Solutie pentru curatare filtru aer din burete Motorex Air Filter Cleaner 4L. Fara solventi, biodegradabil si ignifug, gata de folosire (ready to use). Dupa curatare, limpeziti cu apa si uscati. Se recomanda impregnarea filtrului curat cu Motorex Air Filter Oil 206.Prezentare: 1L..
220 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.CHROME-POLISH.200ML
Solutie polishare suprafete cromate Motorex Chrome Polish 200ML curata, reda stralucirea si protejeaza - aluminiu, otel sau suprafete cromate.Prezentare: 200ML..
45 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.CHAIN-CLEAN.500ML
Spray degresant pentru curatare lant Motorex Chain Clean Degreaser 500ML, extrem de eficient, curata si degreseaza lantul de transmisie. Testat pe lanturi fara garnituri, cu O-Ring, X-Ring, Z-Ring. Prin indepartarea efectiva a mizeriei si a uleiului murdar de pe lant impreuna cu folosirea regulata a..
55 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.AIR-FILTER-OIL-SPRAY.750ML
Spray pentru impregnare filtru aer din burete Motorex Air Filter Oil 750ML. Nu permite trecerea prin filtru a apei, prafului sau nisipului si garanteaza un debit optim de aer.Prezentare: 750ML..
72 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.CHAIN-LUBE-OFFROAD.500ML
Spray ungere lant Motorex Chain Lube Offroad 500ML - 100% sintetic pentru ungere lant in aplicatii de Cross, Enduro si Offroad. Testat pe O-Ring si X-Ring - reduce uzura kitului de lant. Rezistent la apa si foarte aderent protejeaza si imbunatateste randamentul transmisiei. Pentru rezultate exc..
60 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.CHAIN-LUBE-RACING-PTFE.500ML
Spray ungere lant Motorex Chain Lube Racing (PTFE / teflon) 500ML - 100% sintetic pentru ungere lant motociclete de strada si de curse. Testat pe O-Ring, X-Ring si Z-Ring, reduce uzura si protejeaza sistemul de transmisie. Datorita continutului de teflon (PTFE) adera extrem de bine si mareste durata..
71 lei
Producător: Motorex Model: MOTOREX.CHAIN-LUBE-ROAD-WHITE.500ML
Spray ungere lant Motorex Chain Lube Road (white) 500ML. Testat pe O-Ring, X-Ring si Z-Ring, reduce uzura si protejeaza sistemul de transmisie - conceput special pentru aplicatii de strada, mareste durata de viata a kitului de lant. Pentru rezultate excelente curatati lantul inainte de folosire cu M..
62 lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)
Functionalitate site
Acest website folosește cookies pentru a vă putea oferi o experiență plăcută navigării și comenzilor online. Mai multe informatii sunt disponibile aici.