Menu
Your Cart

Liqui Moly

Producător: Liqui Moly Model: LIQUI-MOLY.FORK-OIL-10W.500ML
Ulei pentru furci si telescoape full sintetic Liqui Moly Fork Oil 10W Medium 500ml. Reduce pierderile din forfecare si asigura o manevrabilitate performanta chiar si in folosirea indelungata. Previne formarea de spuma si intarirea simeringurilor de ulei. Prezentare: 500mlVascozitate: 10W (..
39 lei
Producător: Liqui Moly Model: LIQUI-MOLY.FORK-OIL-15W.500ML
Ulei pentru furci si telescoape full sintetic Liqui Moly Fork Oil 15W Heavy 500ml. Reduce pierderile din forfecare si asigura o manevrabilitate performanta chiar si in folosirea indelungata. Previne formarea de spuma si intarirea simeringurilor de ulei. Prezentare: 500mlVascozitate: 15W (H..
39 lei
Producător: Liqui Moly Model: LIQUI-MOLY.FORK-OIL-5W.500ML
Ulei pentru furci si telescoape full sintetic Liqui Moly Fork Oil 5W Light 500ml. Reduce pierderile din forfecare si asigura o manevrabilitate performanta chiar si in folosirea indelungata. Previne formarea de spuma si intarirea simeringurilor de ulei. Prezentare: 500mlVascozitate: 5W (Lig..
39 lei
Producător: Liqui Moly Model: LIQUI-MOLY.FORK-OIL-7.5W.500ML
Ulei pentru furci si telescoape full sintetic Liqui Moly Fork Oil 5W Medium / Light 500ml. Reduce pierderile din forfecare si asigura o manevrabilitate performanta chiar si in folosirea indelungata. Previne formarea de spuma si intarirea simeringurilor de ulei. Prezentare: 500mlVascozitate..
39 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Functionalitate site
Acest website folosește cookies pentru a vă putea oferi o experiență plăcută navigării și comenzilor online. Mai multe informatii sunt disponibile aici.