Menu
Your Cart

Castrol

Producător: Castrol Model: CASTROL.FORK-10W.500ML
Ulei sintetic pentru furca (suspensia) fata Castrol Fork Oil Synthetic 10W 500ml.Componentele sintetice si indexul de vascozitate asigura caracteristici de amortizare optime la toate temperaturile de operare si o eliminare a aerului in toate conditiile de utilizare - chiar si in regim de cursa. Aces..
22 lei
Producător: Castrol Model: CASTROL.FORK-15W.500ML
Ulei sintetic pentru furca (suspensia) fata Castrol Fork Oil Synthetic 15W 500ml.Componentele sintetice si indexul de vascozitate asigura caracteristici de amortizare optime la toate temperaturile de operare si o eliminare a aerului in toate conditiile de utilizare - chiar si in regim de cursa. Aces..
21 lei
Producător: Castrol Model: CASTROL.FORK-5W.500ML
Ulei sintetic pentru furca (suspensia) fata Castrol Fork Oil Synthetic 5W 500ml.Componentele sintetice si indexul de vascozitate asigura caracteristici de amortizare optime la toate temperaturile de operare si o eliminare a aerului in toate conditiile de utilizare - chiar si in regim de cursa. Acest..
25 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Functionalitate site
Acest website folosește cookies pentru a vă putea oferi o experiență plăcută navigării și comenzilor online. Mai multe informatii sunt disponibile aici.