Prelucrarea datelor personale

Nota cu privire la prelucrarea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Uniform S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate (procesarea comenzilor online), datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este pentru imbunatatirea serviciilor proprii, procesarea comenzilor, comunicarea cu utilizatorii si generarea rapoartelor interne.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru procesarea comenziilor dumneavoastra si pentru comunicarea eventualelor modificari ale functionarii website-ului nostru. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de inregistrare ca si utilizator al website-ului nostru si implicit, imposibilitatea folosirii magazinului virtual on-line pentru cumparaturi.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii doar de catre S.C. Uniform S.R.L. si nu sunt comunicate altor parti, fara a avea acordul scris prealabil al dvs.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, acest lucru determinand in mod firesc pierderea calitatii de utilizator al website-ului. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Uniform S.R.L., Rm. Valcea 240184, str. Stirbei-Voda, nr. 6, bl. U3, sc. A, ap. 11.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificată si completată cu Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Uniform S.R.L., inregistrata la A.N.S.P.D.C.P sub numărul 13974/2009 are obligaţia de a administra in condiţii de siguranţă si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra. Scopul colectării si prelucrării datelor este procesarea (preluarea, verificarea si livrarea) comenzilor dvs. online.

Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizării de către operator si nu vor fi comunicate către alţi destinatari. In momentul lansarii unei comenzi, veti putea opta pentru primirea, respectiv refuzul pe viitor a unor informaţii despre produsele si serviciile oferite de S.C. Uniform S.R.L. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vă adresa justiţiei.

Continua
Cautare rapida
 
Foloseste cuvinte cheie pentru a gasi produsele.
Cautare avansata
Producatori
Nu exista comentarii pentru acest produs